Tannlegevakten-Oslo

Grefsenveien 69, 0487 Oslo

Hjem » Tannlegesenter-tannlegepraksis-Oslo-Grefsen

Uavhengig av hvor forsiktig du er noen ganger er det veldig vanskelig å unngå en nødsituasjon. Hvis munnen har lidd et stort traume, er rask hjelp avgjørende for å minimere skader og spare naturlige tenner. I tilfelle av akutt tannlegehjelp i Oslo kan du stole på Grefsen Tannlegesenter-Oslo sin Tannlegevakt for akutthjelp.

Tannlegevakt Oslo Grefsen er Grefsen sin tannlegevakt. Hos Grefsen Tannlegesenter Tannlegevakt får du garantert akutt hjelp på dagen.Ring oss nå på 22 15 25 15 for å bestille time raskt og trygt

Slått ut en tann?

Trauma til munnen kan løsne en tann, men tannen kan gjenopprettes hvis skaden blir raskt behandlet.

Det er viktig å forhindre at tannen tørker seg. Hvis du kan, trykk tannen tilbake i sokkelen og forsiktig bite ned på en bit av tupfre eller stoff for å holde tannen på plass. Hvis det er ikke mulig å holde tannen i plass kan du plassere tann i en beholder fylt med melk eller i lommen på kinnet før du kan gå til legevakten tannlege eller lege.

Slått ut tenner krever akutt behandling hvis tannen er å bli reddet. Hvis du ikke klarer å nå tannlege oslo Grefsen, gå til legevakten.

Mistet fylling/krone?

Selv om det er flere årsaker til en fylling eller krone kan løsne, er tannråte den vanligste årsaken. Tannråte under eller rundt fylling eller krone kan erodere sin relasjon med tannen, deretter løsner fyllingen og faller ut. Den eksponerte tann er ofte følsomm for trykk, temperatur og luft, og kan forårsake mild til betydelig ubehag. Har du mistet en fylling eller krone kan du ringe vårt kontor så snart som mulig for å få den reparert  hos Tannlegevakt oslo Grefsen.

Knekt tann?
Sprukne eller ødelagte tenner er oftest forårsaket av fysiske traume. Et slag mot munnen, biting ned på noe hardt, eller kronisk stress fra tanngnissing kan føre til knekt tenner.

Mens sprukne eller ødelagte tenner er ofte lett reparert av tannlegen din, de kvalifiserer som en akutt tannlegesituasjon, og bør behandles så raskt som mulig å forebygge . Hvis en av tennene har blitt skadet, ring Tannlege oslo ( tlf) umiddelbart å planlegge en avtale.
Løs tann?
Løse eller delvis løsrevne tennene er en vanlig skade. Bindevev rundt tenner er noe svak og kan bli strukket eller revet med moderat kraft. En tann som er bare litt løs kan helbrede seg selv, men forflyttet tenner ofte krever behandling og bør undersøkes av en tannlege for å bestemme graden av skade.

Hvis roten er skadet, kan en rotfylling bli anbefalt å gjenopprette (lagre) tannen.

Hvis tannen er blitt løst eller delvis løsnet, ring din lokaltannlegevakt Oslo på Grefen umiddelbart på 22 15 25 15 for å bestilel time.
Andre typer av tannsmerter

Årsaken til tannsmerter er ikke lett å lokalisere. Akutt tannsmerter bør taes opp med tannlege for å forhindre permanente skader. Hvis du opplever mild smerte, inkludert tannpine eller temperatur følsomhet, gi oss beskjed så snart du kan. Skarp smerte mens tygging kan signalisere en akutt situasjon og kontakt tannlegevakt Oslo for å få akutt hjelp, akutt konsultasjon hos tannlege oslo koster fra 500,-. Se priser for tannlege Oslo her.