Tannlegevakten-Oslo

Grefsenveien 69, 0487 Oslo

Hjem » Tannlege Oslo Nydalen

Har du behov for tannlege i Nydalen/BI området? Tannlege Nydalen Oslo/ Grefsen Tannlegesenter tilbyr det meste innen tannbehandling. Tannlegene har lang erfaring og er spesialisert innen akutt tannbehandling. Har du løse fyllinger? Mistet krone? Løsnet bro? Mistet fylling? Akutt tannsmerter? Stikkende smerter? Smerter ved spising av mat?
Dette er bare noe av det vi kan behandle. Kontakt tannlege Nydalen nå for å avtale konsultasjon.

I tillegg til akutt behandling, tannlege Oslo Nydalen tilbyr kosmetisk tannbehandling. Det vannligste hos Tannlege Oslo nydalen er skallfasetter og tannbleking. Tannlege Nydalen tilbyr også krone og bro løsninger.
For ikke så lenge siden var Nydalen et industriområde men i løpet av de siste 20-30 årene har Nydalen sett et stor modernisering/utvikling. På Nydalen er det 18 000 folk som studerer eller jobber.

Nydalen er et spennende område med både kontorlokaler, boliger og universiteter. På Nydalen finner du Europas nest største handelshøyskolen- nemlig handelshøyskolen BI som feiret 10 år på 16 september 2015.

I tillegg til BI har et ny universitet flyttet inn i år- Folkeuniversitet. Folkeuniversitet flyttett inn i Rolf Wickstrøms vei 15 ved Nydalen togstasjon. Folkeuniversitet har holdt seg i Oslo sentrum men har flyttet til Nydalen. Her er det tilgang til mye fritidstilbud samt restauranter og shopping.

Et av de mer spennende bolig prosjekter på Nydalen er Spikerverket som består av 156 leiligheter og 35 000 kvm kontor/næringslokaler. Her flytter inn cirka 300 personer samtidig lages rundt 2000 arbeidsplasser i hjerte av Nydalen.

Området mellom Spikerverket og Akerselva skal utvikles til parkanlegg noe som vil øke tilgjengligheten for fritidsaktivteter og naturlig grønne omgivelser.

Har du behov for tannlege på Nydalen? Kontakt Grefsen Tannlegesenter. Vi tilbyr alt innen tannbehandling og har ingen tilleggspris på kveld/helg. Hos oss får du alltid kostnadsoverslag før du begynner behandling og vi garanterer kvalitetsbevisst tannbehandling til rimeligpris.

Transport fra Nydalen til Grefsen Tannlegesenter

Grefsen Tannlegesenter ligger et kort tur unna Storo Storsenter.

Fra Nydalen/bi Kan du ta t-bane linje 2 retning storo. Her kan du gå av på Storo T-bane stasjon og gå til klinikken som ligger 5 minutter unna. Alternativt fra Storokrysset/Storo T-bane stasjon kan du ta buss nummer 56 til lettvinten. Buss 56 stopper rett foran Grefsen Tannlegesenter.