Tannlegevakten-Oslo

Grefsenveien 69, 0487 Oslo

Hjem » Tannbleking

pasted-image-0-1

Tannbleking i Oslo som kan brukes hjemme. Vi har tilbud på tannbleking kontakt oss nå.

Tannbleking Oslo
Tannbleking er enkel, smertefri, og relativt rask, og kan reversere flekker forårsaket av kaffe, te, vin, alder og tobakksvarer. Vi bruker hjemmebleking av beste kvalitetet. Før du begynner med tannbleking hos tannlege oslo må vi ta en konsultasjon for å bekrefte at du har ikke noe hull og generell tannhelse er bra.

Hvorfor velge Grefsen tannlegesenter oslo for tannbleking?

Svaret er enkelt: Vi bruker tannbleking av høyeste kvalitet fra Opalascence. Opalescence hjemmebleking gel er en profesjonell blekemiddel kun tilgjengelig gjennom en autorisert tannlegesenter. Ingen andre blekemiddel tilbyr de samme strålende resultater i de ulike alternativene som Opalescence kan. Opalescence vil gi deg et lysere, hvitere smil på en måte som passer ditt budsjett og din livsstil! Blekemidel som brukes på Tannlegevakt Oslo er sunt for tennene og forårsaker ikke skade.

Blekeskinne blir laget av tannlege som passer din kjeve. Da får du sammen med blekeskinne hjemmeblekingsprøyter. Tannbleking hos tannlege oslo tilbyr mange muligheter for pasienter. Bleksprøyte som settes inn i blekeskinnet lett tilpasses for hver enkelt pasient sin individuelle situasjon. Gelen inneholder 20% vann for å unngå dehydrering, tyktflytende formel bidrar til å holde gel og blekeskinnet på plass.