Tannlegevakten-Oslo

Grefsenveien 69, 0487 Oslo

Hjem » Rotfylling Oslo

pasted-image-0-2

Rotfylling hos tannlege i oslo til rimelig pris i Oslo.

Rotfylling eller trekke?

Rotfylling er en prosedyre anvendt for å erstatte den skadederoten av en tann. Dermed slipper du som pasient å få tannen ekstrahert og vi har mulighet å redde tannen. Det at rotfylling medfører store smerter er et rykte som er ufortjent.

Noe som forårsaker betydelig skade på tannen, kan forårsake alvorlig rotskade. tannråte, og fysiske traumer er alle i stand til å ødelegge en rot. Dett vil føre til tap av tenner hvis den ikke behandles raskt. Rotfylling terapi er å foretrekke fremfor en ekstraksjon når roten er ikke å redde men tannen er fortsatt relativt intakt. I tillegg til å være mer kostnadseffektive , har en rotfylt tann funksjon og form av den naturlige tann.

Rotfylling terapi krever vannligvis bare en eller to behandlinger til tannlegen, og både inngrepet og restitisjonsfase skal være nesten smertefri . Nerve innenfor roten vil bli fjernet og tannen vil bli renset og desinfisert. En gummilignende materiale som kalles guttaperka vil så bli brukt for å erstatte den manglende nerve, og en krone eller fylling vil bli brukt til å forsegle hullet.

Etter rotfylling, vil du være i stand til å bite, tygge og snakke helt normalt. Tannen skal vare i mange år. Pris for rotfylling hos tannlege Grefsen koster fra 2000,-

nå for å avtale konsultasjon.