Tannlegevakten-Oslo

Grefsenveien 69, 0487 Oslo

Hjem » Porselen skallfasetter

En helt ny smil  med porselen skallfasetter

Porselen skallfasetter er tynne og tannformet som binder direkte til utsiden av tannen som hjelper til å endre form, størrelse eller fargen på ett eller flere av tennene dine. De kan brukes over tenner som er for kort eller liten. Skallfassetter brukes også hvor det finnes stor avstand mellom tenner og på skadede tenner . De kan være laget for å passe nesten alle smil og er holdbare og flekkavvisende. Kontakt Tannlegesenter Oslo konsultasjon-tannlege-oslo Grefsen for å vite mer om porselen skallfasetter.

Å få laget porselen skallfasetter er en tre-trinns prosess som starter med en konsultasjon for å finne ut om skallfasetter passer for tennene dine, og i så fall hvilke tenner trenger justering. Tennene vil bli forberedt ved å fjerne et meget tynt lag av emalje ut av fronten. Tannlegen vil da bruke midlertidige skallfasetter å skjerme tennene mens de faste blir laget. På din neste konsultasjon, vil de faste skallfasetter bli testet for form og funksjon. Eventuelle justeringer du ønsker vil bli gjort. Skallfasetter blir limt til dine permanent tenner. Din nye skalfasetter vil føle akkurat som en del av dine naturlige tenner, men med en sterkt forbedret utseende

Som naturlige tenner, skallfasetter krever regelmessig pleie med daglig bruk av tannbørste og tanntråd. Les mer om råd til bruk av tanntråd her på vår tannlege oslo bloggtannlege-oslo-tannlegevakt Med riktig pleie, kan de vare i opptil ti år før de må skiftes ut. Kontakt Tannlegevakt Oslo for å avtale konsultasjon for porselen skallfasetter.