Tannlegevakten-Oslo

Grefsenveien 69, 0487 Oslo

Hjem » første konsultasjon

pasted-image-0

Tennene og tannkjøttet er en viktig del av din generelle helse og velvære og det er vår jobb på Grefsen Tannlegesenter Oslo å beskytte dem. Vi er stolte av å ha god kommunikasjon med våre pasienter, og å samarbeide med dem for å gjøre de beste valgene mulig å oppnå sine mål med nødvendig behandling. Enten tennene er i perfekt tilstand eller i behov av noen alvorlig arbeid, er vi her for å hjelpe.

Vi ser en ny pasient som en mulighet til å bygge et livslangt forhold. Dette kan du forvente på ditt første besøk:

Helseskjema En helseskjema hjelper oss å lære om din medisinske og tannhistorie, som er nøkkelen til å gi deg trygg og effektiv behandling. Du vil møte din nye tannlege i Oslo der du kan diskutere din tannhistorie, spørsmål eller bekymringer og forventninger.

Røntgen bilder

Hvis du har nåværende røntgen bilder fra en annen tannlege kan disse bli brukt i  stedet for å ta nye. Ellers vil vi ta et komplett sett av røntgen bilder for undersøkelse og for vår egen dokumentasjon. Disse vil bli brukt til å følge utviklingen din med oss også.

Undersøkelsen

En grundig undersøkelse vil bli gjort i ditt første avtale, der din nye tannlege oslo vil gjøre notater på tenner, tannkjøtt, lepper, kinn og tunge.

Hvis vi oppdager noe som medfører bekymring kan en oppfølging besøk være nødvendig.

Vi ønsker at du føler deg hjemme under ditt første besøk til Grefsen Tannlegesenter Oslo. Vi oppfordrer deg til å stille spørsmål og gi uttrykk for dine bekymringer. Du fortjener å føle seg trygg, glad og informert hos tannlegen, og vi kan bidra til å oppnå det. Ring tannlege oslo i dag for å planlegge en avtale. 22 15 25 15