Tannlegevakten-Oslo

Grefsenveien 69, 0487 Oslo

Hjem » Fjerne visdomstann

Opplever du smerte fra visdomstennene dine? Vi på Tannlege Oslo Grefsen tilbyr trygg og smertefri behandling.

Å trekke visdomstenner er en av de mest vanlige tannbehandlinger ; fleste folk vil ha minst en av visdomstennene fjernet i løpet av livet, og ofte alle fire er ekstrahert for å forhindre komplikasjoner.

Som en pasient hos tannlegevakt Oslo vil vi holde et tett øye på utvikling av visdomstenne dine etter førstegangskonsultasjon. Vi ser for eventuelle problemer og foreslår behandling der det er nødvendig.

Det finnes flere årsaker til at en visdomtann trekkes ut . De kan komme ut i feil retning, sette resten av tennene i fare for å endre retning. Noen ganger bryter visdomstenner bare delvis ut. Dette gjør det enklerere for bakterier og matrester for å bli fanget under den gjenværende tannkjøttet. Det kan også være plassmangel/trang stiling for visdomstennene. Hvis vi ser et problem i tannutvikling, kan vi anbefale ekstraksjon for å hindre mulige komplikasjoner. Du vil motta postoperativ instruksjoner slik at din restitusjonsfasen blir rask og sikker. Tannlege Oslo – har lang erfaring med fjerning av visdomstenner. Kontakt oss nå for å avtale konsultasjon.