Tannlegevakten-Oslo

Grefsenveien 69, 0487 Oslo

Hjem » Uncategorized » Husk å bruke tanntråd

Husk å bruke tanntråd

Husk å bruke tanntråd
Tanntråd er en viktig del av din oral helse. Mange mennesker bruker veldig lite tid på tanntråd eller de ikke bruker tanntråd i det hele tatt. Ved å bruke tanntråd bare en gang om dagen, kan du redusere risikoen for tannkjøttsykdommer og øker sannsynligheten for å opprettholde god oral helse gjennom hele livet..

Hvorfor skal jeg bruke tanntråd ?
Å børste tennene med tannbørste renser toppen og sidene av tennene, men tanntråd renser i mellom dem der tannbørsten ikke har tilgang til. Tanntråd fjerner plaque som fester seg til tennene og tannkjøttet, dette hjelper med å polere tannoverflater og kontrollere dårlig ånde.

Hvor ofte bør jeg bruke tanntråd?
Du bør bruke tanntråd i 2 eller 3 minutter minst en gang om dagen. Den beste tiden å bruke tanntråd er rett før sengetid, men du kan velge selv når det passer din daglige rutine best.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *